Aftenmenu

Forretter

Kartoffel-porresuppe

Cremet kartoffel-porresuppe med bacon.
kr. 69,-

Rejecocktail

Traditionel stor rejecocktail med behørigt tilbehør og hjemmerørt dressing.
kr. 99,-

Hovedretter

Rødspætte

(i sæson)

Frisk rødspætte, meuniérestegt, serveres med persillesauce
og hvide kartofler.
kr. 199,-

Burger

200 g oksekød med bacon, ost, grøn salat, tomat/løg chutney i briochebolle.
Serveres med pommes frites og mayo.
kr. 169,-

Stjerneskud

2 stk pandestegte fiskefileter, rejer, krebsehaler, røget laks og rød dressing.
Serveres på ristet lyst brød.
kr.159,-

Beuf Béarnaise

225 gr. oksemørbrad, serveres med hjemmelavet Béarnaisesauce,
grøntsager og pommes frites.
kr. 289,-

Wienerschnitzel

Wienerschnitzel af kalv, med pommes sauté, ærter og smørsauce.
kr. 189,-

Stegt flæsk med persillesauce

Serveres med hvide kartofler og rødbeder.
kr. 139,-

Desserter

Pandekager

Hjemmelavede pandekager med vanilleis, frisk frugt og chokoladesauce.
kr. 79,-

Gammeldags æblekage

Hjemmelavet gammeldags æblekage med crumble og flødeskum.
kr. 69,-

Børnemenuer

Fiskefilet

Pandestegt fiskefilet med pommes frites, ketchup og remoulade.
kr. 79,-

Frikadeller

Lune frikadeller serveres med pommes frites, ketchup og remoulade.
kr. 79,-

Is bombe

2 kugler is med vafler, flødeskum og chokoladesauce.
kr. 49,-

NB. Ændringer i menukortet kan forekomme.